Fotoposter

Na zeer veel testen van de materialen bij de verschillende leveranciers waren we uiteindelijk tevreden over 2 leveranciers die met kop en schouders boven de anderen uitstaken
De fotoposter en de fine art print worden geleverd door een bedrijf uit België. waar alleen gebruik gemaakt wordt van de allernieuwste generatie pigment-inkten.
Deze geven betere en diepere kleuren en hebben een zeer hoge UV bestendigheid. De levensduur van je print wordt hierdoor aanzienlijk verlengd, tot 100 jaar en meer

 

Fotoposter

Om zelf in te lijsten
vanaf € 249,-
  • Mat glad oppervlak
  • Zonder weerspiegelingen
  • Haarscherpe afdruk
  • Mooi met of zonder lijst

Een groot voordeel van een fotoprint is dat het heel betaalbaar is. En kies je ervoor om de print in te lijsten in een lijst naar jouw smaak, heb je voor weinig geld een mooi kunstwerk aan de muur hangen.
Om opbolling van je print en wegglijden van je print in de lijst te voorkomen is het aan te raden om je print op een stuk stevig karton te verlijmen d.m.v spuitlijm voordat je de print inlijst.
Wil je geen lijst gebruiken dan kun je de print ook op een plaat hout lijmen en aan de muur hangen.

Het is mogelijk om je fotoprint met een witrand te bestellen. Dit kan heel mooi zijn als je de print wil inlijsten. Je kan kiezen voor een witrand van 2, 5, of 10 centimeter.
Houd wel in de gaten dat de afmeting van je fotoprint hierdoor niet verandert, de afbeelding zelf wordt kleiner

×

Winkelmand